Image 1 of 0

© 2015 Joakim Lundblad Webmaster
Site logo
Anställningar

Det började i europa med fantastiska utmaningar tillsammans med Walter Traub på Leijontornet och fortsatte så under många år på andra restauranger och då som köksmästare.

Jag älskar de europeiska köken men efter många år så kände jag att jag behövde ny energi och under en resa med min fru fick vi lära känna det japanska köket.
Jag vet att det inte syns på utsidan men på insidan är jag mer japansk än vad många kanske tror. Det är en fantastisk resa som också har tagit mig till andra asiatiska länder.

Kunskapen om asiatisk matlagning har inte bara gjort mig till en bättre matlagare utan också till en bättre människa.

1987 Operakällaren kock
1989 Stora Hotellet i Tidaholm kock
1990 Hotell Borgholm Kock
1990 Restaurang Leijontornet kock
1993 Restaurang Le Golf Kock
1993 Clas på hörnet kock/souschef
1994 Coq Blanc/ Videgård souschef/köksmästare
1997 Fjäderholmarnas krog köksmästare
1999 Yasuragi Hasseludden Köksmästare/ matutvecklare har också haft en plats i ledningsgruppen

2007 Svartsjöslott, Drottningholmsslottscafé och Fincan delägare och matutvecklare i alla tre verksamheter.

2011 konsult, gästspel och matlagnings workshops. Har under 2011 och 2012 skapat ett nytt japanskt snabbmatskoncept i Uppsala. Tar även uppdrag i dagligvaruhandeln.